Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Sportscholen Utrecht

Over het algemeen is het studentenleven niet bepaald healthy. Drankje hier, pizzaatje daar... Je kent het wel. Geen zin om te koken, dus dan maar een tosti. En dan werkt de hele dag achter je laptop zitten ook niet echt mee. Om toch een beetje fit en in shape te blijven, kun je naar een sportschool in Utrecht gaan. Al met een paar uurtjes per week sporten zorg je ervoor dat je je een stuk fitter voelt en lekkerder in je vel zit. Het voordeel van een sportschool is dat je zelf kunt bepalen wanneer je gaat. Bijvoorbeeld in de ochtend voordat je naar college gaat, ‘s middags als pauze of juist in de late avonduurtjes. Ben je bang dat je niet gemotiveerd genoeg bent om te fitnessen of wil je afwisseling? Kijk dan eens naar groepslessen bij een sportschool. Wedden dat je dan tot het uiterste gaat! Hieronder vind je de beste sportscholen in Utrecht.

 

Overzicht sportscholen Utrecht

Hieronder vind je een overzicht van sportscholen in Utrecht.

 

Dutch Gym

Bij Dutch Gym kun je sporten wanneer je wil. De sportschool is namelijk 24 uur per dag geopend! Daarnaast kun je bij Dutch Gym terecht voor voedingsadvies en wellness, en je kunt lekker chillen in de stijlvolle loungeruimte. 

Groeneweg 46
3531 VG Utrecht
030 878 53 25
info@dutchgym.nl

 

All Inn Fitness & Health

Een populaire sportschool in Utrecht is All Inn Fitness & Health. Elke dag worden er verschillende groepslessen gegeven. Van yoga tot boksen en bodypump. Handig: de sportschool is van vroeg in de ochtend tot laat in de avond open, dus je kunt sporten wanneer het jou uitkomt.

Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030 243 8725
info@allinnfitness.nl

 

Basic-Fit

Bij Basic-Fit vind je veel fitnessapparaten, verschillende groepslessen en virtuele groepslessen die je ook thuis kunt vinden. Dus als het een keer te hard regent om naar de sportschool te fietsen, dan volg je de les gewoon thuis! Ook handig: met een lidmaatschap kun je in alle Bacic-Fit clubs (230+)  trainen. 

In Utrecht zijn zes Bacic-Fit  locaties:

  • Herculesplein 375-77, 3584 AA Utrecht
  • Moreelsehoek 2, 3511 EZ Utrecht
  • Europaplein 705, 3526 WP Utrecht
  • Middenwetering 21, 3543 AR Utrecht
  • Franciscusdreef 80, 3565 AD Utrecht
  • Van Heugen Goedhardplein 13, 3527 BK Utrecht


Maak tussen het feesten door wat tijd vrij voor een uurtje in de sportschool en je voelt je binnen no-time weer helemaal fit.

Tip: plan vaste momenten in je agenda om te sporten. Dan wordt sporten een gewoonte. En zodra het een gewoonte is, gaat het (bijna) vanzelf.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.