Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Utrecht in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Utrecht direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Sportscholen Utrecht

Van plan om naar de sportschool te gaan? Lekker bezig! Wij hebben alvast sportscholen in Utrecht voor je op een rijtje gezet.

Uitgaan in Utrecht

Zin in een avondje lekker uitgaan in Utrecht? Dat kan ongetwijfeld! Wij hebben de leukste uitgaansplekken voor je in een handig weekoverzicht gezet.

Leuke kroegen en restaurants in Utrecht

Utrecht heeft heel veel leuke koffiebarretjes, smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat onze favorieten zijn, lees je hier!

Leer Utrecht kennen

Ga je wonen in Utrecht? In de Domstad kun je genoeg doen, maar dan moet je wel de juiste plekken weten. Hoe leer je Utrecht zo snel mogelijk kennen? Een paar tips om je zo snel mogelijk thuis te voelen in Utrecht.

Ontdek Utrecht: top 5 culturele hotspots

Leuk die weekenden in de kroeg, maar ontdek Utrecht eens op een andere manier! De 5 leukste, culturele hotspots vind je hier.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.