Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

ViaKunst (kunst & cultuur)

ViaKunst is een gezellige studentenvereniging voor geïnteresseerden in kunst en cultuur, zonder ontgroeningen en zonder verplichtingen. We zijn een kleine vereniging met zo’n 120 leden, waardoor je als nieuw lid iedereen al snel kent. Ook is bij ons iedereen gelijk en hebben we geen hiërarchie -  iemand die één dag lid is, is dus net zo belangrijk als iemand die al vijf jaar lid is.

Activiteiten

De activiteiten die we met ViaKunst organiseren, variëren van samen sinterklaas vieren tot een reis naar Boedapest en van Café Theater Festival bijwonen tot je eigen powerbank in elkaar knutselen. Heb je zelf veel goede ideeën? Kom dan bij een van onze tien super leuke commissies of voeg je bij één of meerdere van de vrijblijvende disputen. Op elk moment in het jaar kun je ook zelf een nieuw dispuut beginnen. Zo hadden we het afgelopen jaar onder andere een spelletjes- en een queerdispuut. 

Evenwicht tussen gezelligheid en cultuur

Naast kunstzinnige bezigheden kun je bij ViaKunst ook terecht voor feesten, relaxen en andere gezellige activiteiten, zoals poolen of een avondje rollerdisco. Een mooi evenwicht tussen kunst, cultuur en gezelligheid dus. Ook hebben we elke dinsdagavond een vrijblijvende borrel, die af en toe in een thema staat.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit je allemaal erg leuk in de oren? Tof! Je bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken op een van onze borrels of open activiteiten. Schrijf ons hiervoor een mailtje of kijk op onze website. Ook kan je hier terecht voor meer informatie en vragen.

Wil je weten hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met ViaKunst!

Contact studentenvereniging ViaKunst

info@viakunst-utrecht.nl
viakunst-utrecht.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.