Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

USV Protos (volleybal)

USV Protos is de leukste studentenvolleybalvereniging in Utrecht! Na in 1957 te zijn opgericht, werd de naam in 1991 veranderd in USV Protos, wat 'de eerste' betekent. Deze naam wordt absoluut eer aangedaan: Protossers staan niet alleen als eerste klaar om fanatiek te volleyballen, maar ook om van Sportcomplex Olympos tijdens trainingsavonden en thuisdagen de gezelligste plek van Utrecht te maken!

Gezelligheid zonder grenzen bij Protos

Ongeveer 225 leden, verdeeld over 7 heren- en 11 damesteams, dragen hier allen hun steentje aan bij. USV Protos Heren 1 speelt dit seizoen in de topdivisie, op landelijk niveau dus. Heren 2 komt uit in de 3e divisie. Protos Dames 1 zal komend jaar in de 3e divisie spelen en ons dames 2 speelt in de promotieklasse. De overige Protossers bezetten teams tot en met de vierde klasse. In welk team je ook speelt, gezelligheid kent binnen Protos geen grenzen: de vele activiteiten en festiviteiten die jaarlijks binnen de vereniging georganiseerd worden, zijn daar het ultieme bewijs voor.

Veel activiteiten en feesten bij Protos

Zo begint ieder seizoen steevast met een introductiekamp en worden er per jaar twee mixtoernooien georganiseerd. Tevens is er een clubblad, het Naadje, dat alle leden op de hoogte houdt van alle roddels binnen Protos. Uiteraard vinden er regelmatig onvergetelijke feesten plaats, ook vaak met andere verenigingen samen. Verder organiseert de galacie ieder jaar een gala, gaan we met zijn allen op skireis, zijn we ieder jaar aan het liften naar een geheime locatie en staat in mei altijd het open grasvolleybaltoernooi, Protos INN, op de agenda. Daarnaast werkt Protos ook aan de naamsbekendheid en uitstraling naar externen: om die reden wordt ieder seizoen de Relatiedag georganiseerd door de PR commissie.

Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen op Olympos en de Protos-sfeer te proeven. Heb je interesse om te komen volleyballen bij USV Protos?

Contact Utrechtse Studenten Volleybalvereniging Protos

Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

tc@usvprotos.nl
usvprotos.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.