Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

USDV U Dance (Salsa en Stijldansen)

Dé sportvereniging voor dansers!

Zwijmel je ook weg bij van die prachtige dansfilms? Of wil je misschien je moves op de dansvloer eens updaten!? Bij U Dance kun je terecht voor salsa en stijldanslessen. Naast lessen worden er door onze commissies genoeg activiteiten georganiseerd, zoals kamp, (echte dans) gala’s, borrels, karaoke- en spelletjesavonden en noem het allemaal maar op! Tijdens onze proeflessen kun je vrijblijvend 3 weken lang de lessen volgen om te kijken of je het wat vindt. Kom je zonder partner? Dan kun je die gelijk scoren tijdens deze lessen?.

Gezelligheid voor een studentenprijsje!

Bij U Dance betaal je maar €30 contributie per jaar en €30 voor een jaar lang les in 1 dansstijl, 1 uur per week! Onze docenten nemen je het hele jaar stap voor stap mee door de verschillende dansen. In de salsalessen behandelen ze salsa, bachata en rueda de casino. In je eerste jaar stijldansen leer je 6 verschillende dansen: quickstep, Engelse wals, tango, chacha, jive en rumba. Naarmate je langer stijldanst, leer je er nog een paar dansstijlen bij!

Kom een keertje meedansen!

Vanaf 8 september, het begin van onze inschrijvingsperiode, organiseren we 3 weken lang GRATIS lessen op dinsdag en donderdag. We zijn te vinden in de danszalen van sportcentrum Olympos. Klik hier voor het rooster.

Wij organiseren elke 4e vrijdag van de maand een vrijdansavond op Olympos waar iedereen welkom is! Hier kun je de sfeer proeven die hoort bij de danswereld onder studenten en kun je meteen kijken of de vereniging bij je past.

Wil je na de proeflessen toch nog instromen of wil je meer info over bijvoorbeeld proeflessen of onze vrijdansavonden? Stuur dan gerust een mailtje naar ons!

Contact USDV U Dance

Utrechtse Studentendansvereniging (USDV) U Dance
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

secretaris@usdvudance.nl
usdvudance.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.