Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

S.V. VOCUS

Studievereniging VOCUS is dé studievereniging voor Onderwijswetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO). VOCUS staat voor Verenigde Onderwijskundecommissies der Utrechtse Studenten en is opgericht op 20 september 1991 te Utrecht. De vereniging heeft ongeveer 500 leden en heeft daarnaast een grote groep alumni.

Sinds jaar en dag zet VOCUS zich in voor de algemene en persoonlijke ontwikkeling van haar studenten. Dit doet de vereniging door een breed scala aan studie-inhoudelijke en ontspannende activiteiten aan te bieden. Dit aanbod kan variëren van borrels en kookactiviteiten tot lezingen en symposia. Hier kan jij ook van genieten als je student bent bij één van de twee opleidingen. Verder biedt een lidmaatschap meerdere voordelen voor jou als studenten aan. Zo kan je tot 15% korting op je studieboeken krijgen en krijg je beschikbaarheid over de gratis samenvattingen in onze databank.

Commissies

Indien jij net iets meer wilt doen bij de vereniging, je verder wilt ontwikkelen op bepaalde gebieden of op zoek bent naar een gezellige tijd met je medestudenten, dan kan deelnemen aan één van de achttien commissies die wel iets voor jou zijn! Het is de uitgelezen kans om in contact te komen met mensen uit andere jaren en van de andere studie. Verder kan je op je eigen manier bijdragen aan een nog toffere studententijd van jou en je medestudenten. Je kan je bijvoorbeeld inzetten voor sportiviteit via de SportCie of een gaaf buitenlands avontuur organiseren met de StudiereisCie. Wil je meer in contact staan met alumni, bedrijven en de studie, dan is misschien één van de studie-inhoudelijke commissies wel wat voor jou. Er is genoeg om uit te kiezen, dus laat deze mogelijkheid zeker niet liggen!

Interesse?

Mocht je interesse hebben om lid te worden bij VOCUS of wil je meer weten over deze vereniging? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens studievereniging VOCUS

Heidelberglaan 1 (Kamer F3.02)
3584CS Utrecht

svvocus.nl
info@svvocus.nl
+31 30 253 4867

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.