Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studentenvrouwenkoor Medusa (koor)

Medusa is een groep gezellige studentes die elke donderdagavond bij elkaar komt om gezamenlijk mooie muziekstukken te zingen. Ons repertoire varieert van licht-klassiek tot modern tot volksmuziek. We geven jaarlijks twee concerten, waarin we laten zien wat we in huis hebben. Medusa repeteert iedere donderdag van 20.15 – 22.30 uur in Parnassos Cultuurcentrum in kamer 1.03 (eerste verdieping).

Mee repeteren of kennismaken met Medusa

Ben je benieuwd hoe wij repeteren en/of wil je een keer met ons kennismaken? Stuur dan een mailtje!
Regelmatig houden we open repetities, dus je kunt ook gewoon langskomen!

Contact studentenvrouwenkoor Medusa

Kruisstraat 201
3581 GK in Utrecht

secretaris.medusa@gmail.com
www.vrouwenkoormedusa.wordpress.com

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.