Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studentenscouting U.F.O.-Stam

Studentenscouting combineert het beste van twee werelden; een aanbod van avontuurlijke Scoutingactiviteiten en de gezelligheid van het studentenleven. Bij de U.F.O.-Stam doen we dit in een kleine hechte, maar ook diverse groep van ongeveer 35 mensen. Hierdoor zijn we laagdrempelig en kent iedereen elkaar goed. 

Scouting

Scouting staat voor avontuur en uitdaging. Zo divers als de studierichtingen van onze leden zijn, zo divers zijn de dingen die we doen. Van ontsnappen uit een escape room tot kanoën in de grachten en van elektrotechnisch solderen tot een wedstrijd kampvuur maken. Of je nou als doorgewinterde Scout op zoek bent naar gelijkgestemden of je je stiekem al je hele leven afvraagt wat Scouting nou eigenlijk is, de U.F.O.-Stam is er voor iedereen.  

Studentenleven 

Naast alle spetterende activiteiten die we doen, mogen in je studententijd gezelligheid en feesten natuurlijk niet ontbreken. Ook daar ontbreekt het bij ons niet aan. Onze opkomsten worden afgewisseld met borrels, die nog wel eens ontaarden in een klein feestje tot in de vroege uurtjes. 

Klein maar fijn

Ondanks dat we één van de kleinste en jongste studentenverenigingen van de stad zijn, hoef je niet bang te zijn essentiële facetten van een studentenvereniging te missen. Zo kennen we onder andere de gewoonte om samen te eten en een studieclub om er niet alleen voor te staan tijdens het studeren. Daarnaast hebben we ook verschillende commissies en een bestuur waarin je vaardigheden op kan doen die je in je professionele leven goed kan gebruiken, zoals leidinggeven, samenwerken en plannen. 

Maar is er meer?

Utrecht is natuurlijk de mooiste stad van de wereld, maar Scouting is ook juist verder kijken dan je verenigingsgrenzen. We hebben zusterverenigingen in heel Nederland om activiteiten mee samen te doen en hebben zelfs contacten in het buitenland om samen mee op kamp te gaan. Scouting nodigt je uit om je horizon te verbreden door nieuwe mensen te leren kennen en grensverleggende uitdagingen aan te gaan. 

Ben je nieuwsgierig naar wat we zoal doen? Check onze Instagram- en Facebookpagina. Wil je een keer komen kijken? Kijk dan op onze website. 

Contact Studentenscouting U.F.O.-Stam

info@ufostam.nl
ufostam.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.