Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

SPIN (boardsports)

Een bewuste avond in oktober 2003 heeft ervoor gezorgd dat SPIN ontstaan is. Na een avond goed drinken in de stad, kwamen Beathe, Roel en Sterre tot de conclusie dat er iets miste in Utrecht. Een nieuwe sportvereniging in Utrecht die relaxed is voor boardend studentenland, dat was wat ze zochten. Dus... plannen werden geschreven, afspraken gemaakt en voor ze het wisten was er een begin van iets waar half Utrecht al lang op zat te wachten!

Er moest een bestuur komen. Vrienden die enthousiast waren kwamen erbij en zo schoven Foreno, Matthias, Evelien en Marlies ook aan rond de tafel der overleg. Ieder met eigen inbreng en ideeën, waardoor het een compleet en vooral enthousiast oprichtingsbestuur werd. Zo ontstond op 5 maart 2004 SPIN, de eerste boardvereniging in Utrecht.

Veel activiteiten

De jaren daarna zijn er ontzettend veel vette activiteiten georganiseerd. Naast de vele eendaagse- en weekend activiteiten binnen Nederland behoren tot de legendarische toppers: een snowboard-freeridetrip, wakeboarden achter de kabel en boot, kiten in Brouwersdam en Tarifa, skaten in Antwerpen en Berlijn en surfen in Marokko en Spanje! Ook zijn er echte SPINklassiekers ontstaan: zoals de snowboardtrip naar Val Thorens en het Surf/Wake weekend!

In 2008-2009 was het tijd voor het eerste lustrum. Dit is gevierd met een week vol vette activiteiten, waaronder Wake-The-Night, It's Dark in the Park, een monsterlijke foodfight in het Griftpark en als klap op de vuurpijl natuurlijk de Big Air op het Neude in Utrecht!

Dé boardsportvereniging van Utrecht

SPIN is door de jaren geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een goed georganiseerde vereniging met veel enthousiaste leden, die via de verschillende commissies hun steentje bijdragen waardoor SPIN dé boardsportvereniging van Utrecht is!

Crews, commissies, borrel en activiteiten

Over de opzet van SPIN: alle leden zitten in een crew. Er zijn 5 crews; de surf-, skate-, wake-, kite- en snowcrew. Elke crew heeft een commissie die allerlei activiteiten organiseert. Voor meer informatie over trips, reisjes, weekenden en parties kun je op de site en bij de commissie terecht. De basecamp is Café Flater: elke maandagavond is er op de Oudegracht 140 de SPIN borrel!

Contact Spin Utrecht

info@spin-utrecht.nl
www.spin-utrecht.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.