Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

SBU (Basketbal)

SBU, Studenten Basketball Utrecht, is een basketballvereniging voor zowel dames als heren. Onze zes dames- en vijf herenteams nemen op verschillende niveaus deel aan de competitie van de Nederlandse Basketball Bond. Het niveau varieert van beginners tot aan Rayon 1e klasse. Via selecties komen leden aan het begin van het seizoen terecht in het team dan bij hen past. De selectieperiode begint ieder jaar in de week van de UIT (half augustus).

Basketball voor studenten

SBU is een basketballvereniging voor studenten. Je kunt dus alleen lid worden als je nog studeert. Om in een van onze – in totaal elf – teams terecht te komen, neem je in augustus deel aan de selectietrainingen. Deze starten altijd in de week van de UIT die half augustus plaatsvindt. Het schema voor de selectietrainingen staat in die periode altijd op de homepage. Het is handig om van te voren even te mailen met de secretaris – secretaris(at)sbuweb.nl – zodat jullie samen een goede inschatting kunnen maken van het juiste team en de coach op de hoogte kan worden gebracht van je komst. Voor andere vragen is de secretaris natuurlijk ook bereikbaar!

Contact Studenten Basketball Utrecht

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT  Utrecht

sbusecretaris@gmail.com
studentenbasketballutrecht.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.