Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

C.S.V. Ichthus (Christelijk)

Genieten van je studententijd en tegelijkertijd groeien in het geloof? Dat kan bij Ichthus! Ichthus is een verenging waar je terecht kunt voor gezelligheid, borrels, feestjes, liftweekenden, lezingen etc.

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.)

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.) is een snelgroeiende en bruisende christelijke studentenvereniging in Utrecht en de grootste christelijke studentenvereniging van Nederland.

VGSU (christelijk)

VGSU is een christelijke studentenvereniging waarbij je aan de ene kant gezellig kunt feesten of een biertje kunt drinken maar ook altijd terecht kan voor een goed gesprek. Spreekt dit jou aan? Lees hier dan meer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.