Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.)

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.) is een snelgroeiende en bruisende christelijke studentenvereniging in Utrecht en de grootste christelijke studentenvereniging van Nederland. Met ruim 500 leden behoort N.S.U. tot de vijf grootste studentenverenigingen van Utrecht. In de vereniging staat het motto ‘Christus kennen en Hem bekend maken’ centraal. N.S.U. is niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap, waardoor er een grote verscheidenheid is van vele verschillende (kerkelijke) achtergronden van de leden.

Disputen

N.S.U. is opgedeeld in disputen, die elk een eigen visie hebben en ongeveer twintig leden tellen. Elke dinsdag of elke donderdag komt het dispuut samen; de leden eten gezamenlijk en ondernemen activiteiten met elkaar, gericht op een bepaald (christelijk) thema of op gezelligheid. Het dispuut is opgedeeld in kringen van ongeveer vijf personen per kring. Elke twee weken verenigt de kring zich, om de Bijbel in de duiken en uit te vinden wat Gods plan is.

Verenigingsbreed

Ook verenigingsbreed vinden vele activiteiten plaats. Zo is er elke dinsdag- en donderdagavond een borrel in De Sociëteit (welkom!), wordt er één keer in de maand op woensdag samen gegeten, worden er lezingen en cursussen georganiseerd, vinden vieringen plaats waarin de vereniging Gods aanwezigheid zoekt, wordt er vergaderd op de Algemene Ledenvergadering, genieten de leden van een gala-avond en een dies…

Contact

abactis@nsutrecht.nl
info@nsutrecht.nl
www.nsutrecht.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.