Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

HV Beertje (handbal)

HV Beertje is een gezellige studentenhandbalvereniging uit Utrecht en telt zo’n zestig actieve, enthousiaste leden. Elk niveau is bij ons vertegenwoordigd; van beginner tot gevorderd. Naast veel handballen organiseren we ook veel andere activiteiten, zoals een barbecue, pakjesavond en een maandelijkse borrel in onze stamkroeg. Bovendien wordt er ieder jaar door een toernooicommissie ons eigen studententoernooi georganiseerd, de Beertje Battle, waar alle studentenverenigingen uit het hele land hun beste beentje voortzetten en de avond ervóór tijdens de feestavond helemaal los gaan.

Gezelligheid en sportiviteit

Hoewel gezelligheid bij ons voorop staat, wordt er wel iedere week serieus getraind en er wordt dan ook actieve inzet verwacht. Onze kwaliteiten worden getoetst tijdens wedstrijden van onze competitieteams (zowel mannen als dames) en tijdens toernooien in onder andere Nijmegen, Tilburg en tijdens het jaarlijkse Groot Nederlands Studenten Kampioenschap.

Lid worden bij Handbalvereniging Beertje

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, sportieve leden. Of je nu nog nooit een bal hebt aangeraakt of al verschillende jaren ervaring hebt: iedereen is welkom! Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar bestuur[at]hvbeertje.nl en kom een keer gezellig meetrainen!

Wij trainen iedere dinsdag- en vrijdagavond in Studentensportcentrum Olympos, op de Uithof in Utrecht.

Contact studentenhandbalvereniging Beertje

bestuur@hvbeertje.nl
www.HvBeertje.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.