Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Enactus Utrecht (sociaal ondernemerschap)

Studenten van Enactus Utrecht zien sociale, economische en ecologische problemen in Utrecht en zetten sociaal ondernemerschap in om deze problemen op te lossen.

Sociaal ondernemerschap bij Enactus Utrecht

Wil jij leren ondernemen en tegelijkertijd iets betekenen voor jouw omgeving? Bij Enactus Utrecht doe je ervaring op met sociaal ondernemerschap. Je krijgt trainingen en workshops, maakt kennis met het bedrijfsleven en wordt onderdeel van een groep enthousiaste studenten.

Veel kansen via Enactus Utrecht

Enactus Utrecht is hét studentenplatform voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Wanneer je je aanmeldt, krijg je de kans om:

  • Kennis te maken met sociaal ondernemerschap
  • Iets te betekenen voor jouw omgeving
  • Lid te worden van een gedreven, gezellig team studenten
  • In contact te komen met het bedrijfsleven en partners
  • Jezelf te ontwikkelen en uit te dagen
  • Een netwerk op te bouwen
  • Een goede aanvulling op je CV

Contact Enactus Utrecht

Heidelberglaan 2
3584 CS Utrecht

communicatie@enactusutrecht.nl
www.enactusutrecht.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.