Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

C.S.V. Ichthus (Christelijk)

Genieten van je studententijd en tegelijkertijd groeien in het geloof? Dat kan bij Ichthus! Ichthus is een verenging waar je terecht kunt voor gezelligheid, borrels, feestjes, liftweekenden, lezingen etc.

Over Ichthus

Ichtus is een vereniging met als hoofddoel: 'Jezus Christus volgen en op Hem gaan lijken'. Ichthus is een christelijke studentenvereniging met ongeveer 160 leden. De thuisbasis voor Ichthus is de Denksportcentrum Dijckzigt in Utrecht. Ichthus Utrecht valt onder het landelijke verband V.C.S Ichthus Landelijk en het (inter)nationale verband IFES.

Kring

De belangrijkste activiteit binnen Ichthus is kring. Wekelijks komen leden bij elkaar in groepen van 6 à 8 mensen, om samen te eten, te zingen, te bidden en een Bijbelstudie te houden. De sfeer op kring is open en ongedwongen. Tijdens de kringavonden worden leden opgebouwd in hun geloof en kunnen ze elkaar hierin ook bemoedigen.

Verengingsavond 

Naast de kringen is er iedere donderdagavond een maaltijd en daarna een activiteit, zoals een borrel-debatavond, een P&P (samen zingen en bidden) of een stadsspel. Hiernaast zijn er feesten en weekenden die zowel voor verdieping als gezelligheid en verbinding zijn. Aansluitend op de activiteit is er bijna wekelijks een borrel. 

Wil je lid worden?

Als je meer wilt weten kan je altijd een mailtje sturen naar abactis@ichthusutrecht.nl, kijk op onze website www.ichthusutrecht.nl of op onze instagram @ichthus_utrecht.

Ben je benieuwd naar de sfeer van Ichthus Utrecht? Dan ben je welkom om op een donderdagavond kennis te maken met de vereniging!

Contact C.S.V. Ichthus

Boorstraat 107
3513 SE  Utrecht

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.