Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

AUSR Orca (Roeien)

Roeien is bij uitstek een zeer complete sport. Naast dat je conditioneel stappen zet, bouw je ook spieren op. Dat je alleen met je armen roeit is een fabeltje. Enerzijds ben geconcentreerd bezig met het controleren van jouw perfecte roeibeweging. Anderzijds ben je lekker buiten op het water aan het sporten, waardoor roeien een perfecte afwisseling is van jouw dagelijkse (studie)bezigheden. Omdat roeien makkelijk te leren is, is het mogelijk om te roeien op elk niveau en intensiteit. Juist daardoor is het ook mogelijk om binnen enkele jaren aansluiting te vinden bij de (inter)nationale top! Lees meer over wedstrijdroeien op de website van Orca!

Roeien in combinatie met verenigingsleven 

Je vraagt je misschien af, ‘Wat kan een sportvereniging nou nog meer bieden dan alleen sport?’. Op Orca is er niet alleen het roeien, er is ook een bruisende en grootse vereniging die honderden roeiers als een tweede huis zijn gaan zien. Dit onder andere omdat er zoveel is te vinden op de vereniging. Zo heb je het verenigingsleven, wat alles omvat wat er te doen is op Orca zelf. De commissies die je vrijheid bieden om wat te doen voor de vereniging, maar ook om veel mensen te leren kennen en ook jezelf te ontwikkelen. Tot slot zijn er ook nog disputen te vinden op Orca die net dat beetje extra bieden wat je aan gezelligheid nog kan missen buiten de voorgenoemde delen van de vereniging!

Borrels, feesten en activiteiten bij Orca

Je kunt op Orca ook wekelijkse borrels verwachten, eigenlijk elke maand wel minstens een feest en nog veel meer gekke en leuke activiteiten georganiseerd door allerlei verschillende delen van de vereniging, van eerstejaars tot ouderejaars en commissies tot enthousiaste individuen. Dus er zijn talloze manieren om je te ontwikkelen en te buiten te gaan op de vereniging!

Sta jij aan het begin van jouw studentenleven en wil jij roeien bij Orca? Schrijf je dan in!

Contact AUSR Orca

Roeiaccommodatie “De Driewerf”
Verlengde Hoogravenseweg 13
3525 BB Utrecht

bestuur@orcaroeien.nl
www.orcaroeien.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.