Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

AIESEC Utrecht (internationaal)

AIESEC is de grootste door jeugd geleide organisatie ter wereld. Door persoonlijke ontwikkeling en gedeelde internationale ervaringen willen wij een positieve invloed uitoefenen op de wereld van tegenwoordig. Ons ultieme doel: Peace and Fulfillment of Humankind’s Potential.

Verbreed je horizon en leer andere culturen kennen met AIESEC

Ben je student en wil je je leiderschapspotentie ontwikkelen? Kom in actie en schrijf je in voor een vrijwilligersproject, professionele stage in het buitenland of een bestuursjaar bij AIESEC. Stap uit je comfortzone, verbreed je horizon en leer ander culturen kennen. Dit is jouw kans om een positieve impact te hebben op de lokale maatschappij omtrent één van onze vrijwilligersprojecten.  Ontwikkel je leiderschaps- vaardigheden en geef je carrière een vliegende start door een professionele stage in het buitenland. Wij hebben contacten bij dé topbedrijven in het buitenland.

AIESEC voor en door studenten

Voor studenten, door studenten. AIESEC is altijd op zoek naar nieuw talent dat bij wilt dragen aan onze missie. Ontwikkel je leiderschaps- vaardigheden in een bestuurspositie.

Contact AIESEC Utrecht

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

utrecht@aiesec.net
www.aiesec.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.