Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Ad Informandum

studievereniging strafrecht criminologie utrechtAd Informandum is dé studievereniging voor strafrecht en criminologie van Utrecht. We bestaan als vereniging sinds 1985 en we zijn sindsdien uitgegroeid tot een vereniging met ruim 500 leden en zeker 7 commissies waar je deel van uit kunt maken. 

Ad Informandum biedt mogelijkheden om op een gezellige en laagdrempelige manier met studiegenoten in contact te komen. Denk hierbij aan maandelijkse excursies, borrels, gala's en buitenlandreizen. Ook hebben we goede banden met bedrijven en advocatenkantoren waar je al vroeg in je studie mee in contact kan komen. Dit kan bijvoorbeeld op onze netwerkborrels en symposia. Op deze manier hebben we een goede balans gecreëerd tussen sociale en inhoudelijke activiteiten.

Ook is het mogelijk om deel uit te maken van een van onze commissies. Onze commissies zijn elk uniek en gevarieerd, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo kan je in de reiscommissie onze buitenlandreis helpen organiseren (vorig jaar gingen we naar New York!), of als je het leuk vind om te schrijven kunnen we je goed gebruiken bij de Ad Informatie commissie, ons verenigingsblad. Daarnaast hebben we ook commissies die onze inhoudelijke activiteiten organiseren, en commissies die zich met sponsoren en promotie bezighouden. Er zijn dus voor iedereen mogelijkheden om zichzelf uit de dagen en te ontwikkelen.

Dus, ben jij geïnteresseerd in het strafrecht of in criminologie, en wil je jezelf uitdagen en nieuwe mensen leren kennen? Meld je dan aan via adinformandum.nl en hopelijk zien we je snel!

Contact studievereniging Ad Informandum

Kamer 0.23
Janskerkhof 2-3a
3512 BK Utrecht

studievereniging strafrecht criminologie

Studentenvereniging type
https://adinformandum.nl/

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.