U bent hier

Kamers in Utrecht

Ga je studeren in de Domstad en wil je direct in Utrecht op kamers? Kamers in en rondom het centrum van Utrecht zijn het populairst. Utrecht biedt een ruim kameraanbod op deze A-locaties. Het is goed om te bepalen wat je wensen voor een kamer zijn. Wil je alleen wonen in Utrecht - in een studio appartement - of liever met huisgenoten? Vind je hospiteeravonden geen probleem of vind je liever een kamer in Utrecht zonder hospiteren? Of kies je voor spot goedkope kamers en ga je voor antikraak? Welke kamer je ook zoekt, als je in Utrecht wil wonen is het handig om te weten waar je het beste kunt beginnen met zoeken. We helpen graag met het vinden van mooie kamers in Utrecht!

Direct naar kamers in Utrecht

Is ‘op kamers’ in Utrecht iets voor mij?

Misschien twijfel je nog of je als nieuwbakken student een kamer in Utrecht wil huren. Je bent bang om je moeders stoofschotel, je vaders commentaar bij studio sport of die welbekende ruzie met je zusje te missen. Je zal de badkamer moeten gaan delen met leeftijdgenoten en dat is niet altijd even fijn. Het zal ook niet de nieuwste badkamer zijn. Het toilet en douche zal je zelf moeten schoonmaken en daar wordt niemand vrolijk van.We kunnen ons voorstellen dat verhuizen naar een studentenkamer in het dynamische Utrecht een grote stap is. Onze ervaring? ‘Op kamers gaan’ verreikt  – hoe cliché het ook klinkt – je studententijd. Je studentenhuis wordt de gezellige thuisbasis met medestudenten die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden. Je huisgenoten ervaren en ontdekken net als jij: thuis komen na een lange college dag, tentamenstress, sociale codes rondom ‘scharrels’ en het overwinnen van heftige katers.

Nog steeds second thoughts over verhuizen naar de grote stad? In het artikel ‘waarom studeren in Utrecht’ hopen we je te overtuigen om een kamer in Utrecht te zoeken.

Ik ben overtuigd. Hoe vind ik mijn ideale kamer in Utrecht als student?

Je bent eruit: je gaat tijdens je studententijd in Utrecht wonen! Een ideale kamer in Utrecht vinden is een uitdagende zoektocht. De Domstad van Nederland biedt een ruim assortiment aan kamers, appartementen, studio's en studentenhuizen. Klein detail: je bent niet de enige die op zoek is naar een kamer in Utrecht. Elk jaar starten 15.000 nieuwe studenten hun studietijd in deze stad. Even slikken dus,: you’ve got some competition.

Lucky you! In onderstaand overzicht hebben we het laatste kameraanbod in Utrecht op een rij gezet. Zijn deze Utrechtse kamers niet wat je zoekt? We schreven eerder een artikel met zoektips voor het vinden van een kamer in Utrecht.

Maandelijks de nieuwste kamers in Utrecht in je mail

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Utrecht? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Utrecht!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan middels onderstaande button

Aanmelden kamer

Kamers in Utrecht

Pagina's

Lees ook

huisdieren
Abonneren op