← Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste wervers voor diverse A-merken!

Jumping DirectForce

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste wervers voor KRO-NCRV en AVROTROS! We zoeken face-to-face marketeers in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen die leden gaan werven voor de publieke omroep.

Wat ga je doen:

Je gaat de doelgroep enthousiasmeren om hun steun te geven aan KRO-NCRV, zodat de omroep de programma’s kan blijven maken die men zo leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan Boer zoekt Vrouw, Penoza, De Slimste Mens, Jinek en Spangas. Voor AVROTROS werven we op concerten en festivals, en wel voor het Klassiek Lidmaatschap. Liefhebbers van klassieke muziek die lid worden, steunen jong klassiek talent. Zij krijgen een podium van AVROTROS!

Hoe je werkdag eruit ziet:

Voordat de werkdag start, verzamel je met je collega’s op de vestiging voor een lekker bakje koffie, én een gezamenlijke kick-off. Hierin krijg je tips & tricks voor de werkdag. Hoe succesvoller jij bent, hoe leuker je werkdag is natuurlijk! Vervolgens vertrek je naar de werklocatie. Dit kan een evenement, winkelcentrum, beurs, concert, museum of braderie zijn. Samen met je collega’s spreek je zoveel mogelijk mensen aan en informeer je ze over het lid worden van de omroep! Aan het einde van de dag kom je weer terug naar kantoor voor een kick-down (evaluatie van de werkdag). Hierbij worden jullie successen gevierd en topscores in het zonnetje gezet. Een fles bubbels mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Kwaliteiten:

  • Communicatief vaardig
  • Enthousiast
  • Gemotiveerd om te leren
  • Representatief voorkomen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met face-to-facemarketing of sales is fijn, maar geen must.

Je begint bij Direct Force namelijk altijd met een traineeship waarin je de tools krijgt om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren!

Wat bieden wij?

We zijn bereid om je alles te leren!

Wat we van jou vragen, is om je goed voor te bereiden op je eerste werkdag en de training. Als jij gemotiveerd bent om iets te doen met de tips & tricks die je krijgt, is the sky the limit, zowel op het gebied van doorgroeimogelijkheden, als verdiensten! Om te zorgen dat je snel ingewerkt bent, is het prettig om minimaal 2 dagen per week te kunnen werken. Eventueel een hele en een halve shift, dus 9 uur per week is het minimum. Neem snel contact met ons op, zodat we je kunnen uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking!

Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Lees ook

Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.