← Terug naar overzicht

Shortcut to succes!

Beschrijving

Ben je afgestudeerd? Zit je in je laatste studiejaar? Ben je op zoek naar een baan? Of zit je niet lekker op je plek en ben je toe aan wat nieuws? Dan hebben wij DE uitdaging voor jou!

Onze missie is: mensen gezonder maken. Daarom zijn we gestart met Note to Self. We helpen anderen naar een gezondere leefstijl en dat doen we met veel plezier! Om onze resultaten te ondersteunen maken we gebruik van supplementen van een onwijs innovatieve Noorse organisatie. Daar hebben we bewust voor gekozen. Niet alleen zijn deze supplementen 100% natuurlijk, de organisatie deelt ook nog eens dezelfde missie als ons: bijdragen aan de gezondheid van mensen en dit als een olievlek verspreiden. Zowel nationaal als internationaal). We hebben er al veel mooie resultaten mee geboekt en we willen ons dreamteam graag uitbreiden met talenten die de betere versie zijn van onszelf. Daarom onze vraag aan jou: ben je op zoek naar een baan en/ of ben jij toe aan iets nieuws? Wij hebben nu namelijk de kans voor jou om iets fantastisch te doen! 

Werk wat je helemaal naar eigen tijd in kunt delen; wat je parttime kunt doen of fulltime; waar je veel vrijheid in hebt en kunt werken aan je persoonlijke doel om andere mensen gezonder te maken. We zoeken mensen die ons dreamteam komen versterken! Het huidige team bestaat uit 11 personen. Je hebt dus je eigen onderneming maar daarnaast werk je ook in een team met diverse studie en ervaringsachtergronden.

Jouw specificaties:

  • Je bent een doorzetter
  • Je hebt lef
  • Je hebt affiniteit met een gezonde leefstijl
  • Je bent proactief en flexibel ingesteld
  • Je houdt van samenwerken en out of the box denken
  • Je bouwt relaties op en vind netwerken leuk
  • Je vind het een uitdaging om je eigen dreamteam op te zetten, te onderhouden en verder uit te bouwen!
  • Persoonlijke ontwikkeling is voor jou heel belangrijk
  • Ervaring is geen vereiste, je motivatie en why vinden wij veel belangrijker

Starten met je eigen bedrijf

Wil jij graag starten met je eigen bedrijf? Zonder dure voorraden en targets (je bepaalt helemaal zelf je eigen tempo), maar gewoon in een gezellig team van gelijkgestemden health lovers? Dan willen we samen met jou aan de slag. Graag vertellen we je hier nog veel meer over! Hiervoor kun je contact opnemen met Laura van Nisselrooij op telefoonnummer 06-12311150. Dit is dé kans voor je om te doen wat je energie geeft, om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zelf een dreamteam op te bouwen en ze te coachen. En tegelijkertijd een mooi passief inkomen te verdienen. Zelf bepalen waar je werkt, wanneer en hoe veel uur; perfect om te combineren met eventuele andere activiteiten. En wij spreken uit ervaring!

Ik wil deze ersfunctie!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Stagiair Marketing - Stöpler

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op