← Terug naar overzicht

Goedbetaald vakantiewerk als thuishulp!

Actief Zorg bijbaan

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde vakantiebaan? Dan is werken als thuishulp misschien iets voor jou! Elke vakantie zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die ons team willen versterken. Je kunt zelf aangeven in welke vakanties jij graag zou willen werken, en op welke dagen jou dit het beste uitkomt. Het is dus een baan die heel goed met je studie te combineren is!

Wat voordelen op een rijtje:

Je verdient een goed salaris van minimaal 10,76 bruto per uur. Ongeacht je leeftijd! Je werkt dicht bij huis en krijgt een reiskostenvergoeding. Ook als je met de fiets gaat. Je kunt dus zelf jouw beschikbaarheid bepalen. Zo kun je lekker wat bijverdienen tussen de festivals en het strand door. Ook na de vakantie kun je blijven werken als bijbaan naast je studie.

En hoe ziet zo’n werkdag er dan uit?

Je springt ’s ochtends met goede zin op de fiets, op weg naar jouw eerste klant. “Goedemorgen mevrouw van Egmond, wat fijn om u te zien! Uw vaste hulp is met vakantie en ik mag u vandaag komen helpen.”

Je gaat aan de slag en als de klant zelf nog bepaalde taken op kan pakken, werk je gezellig samen. Het valt je op dat mevrouw van Egmond een beetje verward lijkt. Straks gelijk maar even doorgeven aan je coördinator. In de middag ga je naar het volgende invaladres. Waar je vanochtend nog hebt gewerkt bij een mevrouw op leeftijd, ga je nu naar een jongeman die vanwege een beperking het huishouden niet meer bij kan houden. Dat maakt het werk zo afwisselend!

Lijkt het je wat? Leuk! Bel dan naar 088-750 8 200 of mail naar sollicitatie@actiefzorg.nl

 

Ik wil deze Bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Lees ook

Holland Security Group werken
werk kantoor office
Abonneren op