← Terug naar overzicht

Fulltime & Partime Gamechanger

Beschrijving

GAMING SOON - GAMESTATE EINDHOVEN – PT 8-20 uur p/w en Fulltime 40 uur p/w

Wie zijn wij?

Gamestate is onderdeel van de Veltmeijer Group welke een 40-tal hoogwaardige “Family Entertainment Centers” exploiteert op een groot aantal vakantieparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Gamestate is de jongste tak onder de Veltmeijer Group vlag waarvan momenteel reeds vier vestigingen haar deuren hebben geopend in Kerkrade, Rotterdam en de grootste arcade van de Benelux Gamestate Utrecht. Het streven is op kort termijn binnen Nederland het aantal vestigingen uit te breiden. Gamestate Binnen het Gamestate concept draait het om amusement voor de hele familie. Je vindt er alle soorten games, zoals videogames, simulatoren, behendigheidsspellen en actieve bewegingsgames. Denk aan Pac Man en Star Wars games, basketbal, airhockey’s, danssimulatoren en nog veel meer…

Functie

Als medewerker zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Je bent servicegericht, klantvriendelijk en gastvrij tegenover de gasten en helpt de gasten met alle voorkomende zaken zoals kaarten opwaarderen, prijzen uitreiken, speluitleg en algemene zaken. Je acteert proactief en geeft de gasten het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en daarnaast ben je gast- en oplossingsgericht.

Standplaats

Jouw werklocatie is gelegen in Eindhoven, tegenover het centraal station!. In Sittard bevindt zich het hoofdkantoor waar de directie en het management haar kantoor houdt. Je moet bereid zijn om bij aanvang naar Kerkrade of Utrecht te komen voor een inwerktraject. Werktijden kunnen liggen tussen 08:00-01:00 uur.

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij per direct beschikbaar? Stuur je CV met een motivatie en een recente foto met in het onderwerp Sollicitatie PT of FT Eindhoven. Sollicitaties die niet aan voorgaande voldoen, worden helaas niet in behandeling genomen.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Ik wil deze bijbaan / startersfunctie!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op