← Terug naar overzicht

Event Security Officer

concert

Beschrijving

Hoe word je Event Security Officer?

Wanneer jij aan de slag gaat als Event Security Officer zorgen wij dat je kosteloos het korte cursustraject kan volgen. Deze bestaat uit e-learnings die je in je eigen tijd kan doen. Naast je studie kan je deze opleiding gemakkelijk doorlopen (gemiddelde SBU is 8 uur). Tot slot organiseren wij nog een gezamenlijk moment om jou volledig klaar te stomen voor het examen! Hierna kan je meteen aan de slag bij de vetste evenementen zoals Mysteryland, de Zwarte Cross, Paaspop en FC Utrecht. Je begint met een praktijk gedeelte waarna je uiteindelijk zelfs kan doorgroeien tot begeleider!

Jouw Kwaliteiten:

  • Pro-actief
  • Volhardend
  • Communicatief sterk
  • Flexibel
  • Stressbestendig

Tijdens het praktijkgedeelte werk je o.a. front- en backstage, ga je fouilleren en visiteren, werk je op vaste posities. Hierdoor maak jij kennis met de verschillende aspecten en ben jij binnen no time de beveiliger waar iedereen op kan rekenen.

Pas jij in dit profiel en wil je een mooie toevoeging voor op je CV? Ga dan bij ons aan de slag! Naast de betaalde cursus verdien jij bruto tot €10,87 per uur, afhankelijk van je leeftijd. Alle kleding en benodigdheden krijg je daarnaast van ons in bruikleen zodat jij voor een van de opdrachtgevers aan de slag kan.

Studeer jij momenteel op MBO 4, HBO of WO niveau? Heb jij zin om aan de slag te gaan in ons studententeam bij een van de vele evenementen? Bij ons werken Event Security Officers in alle soorten en maten. Schroom dus niet om je op te geven en wie weet pak jij al snel heel wat festivals mee!

Niet geheel onbelangrijk:

Voordat je gaat werken als Event Security Officer, wordt er door de politie een screening uitgevoerd. Ben je in aanraking geweest met justitie? Dan bestaat er een kans dat je geen toestemming krijgt om te mogen werken als Event Security Officer. Wanneer de screening wel positief is doen we er natuurlijk alles aan om jou zo snel mogelijk aan deze leuke baan te helpen.

Interesse? Schrijf je dan nu in. Meer weten? Mail naar security@powerplaypeople.nl

Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Lees ook

cv maken
Abonneren op