← Terug naar overzicht

Dufec zoekt veldwerkers

Beschrijving

Je staat ’s ochtends vroeg op want je moet vandaag voor Dufec aan de slag! Het is even doorbijten om op te staan maar je weet dat je gezellig met anderen kunt werken en daarnaast een leuke vergoeding ontvangt.

Vandaag ga je naar een plaats in Nederland of België waar je nooit eerder bent geweest en je bent dit keer uitgekozen om als chauffeur naar de locatie te rijden. Super spannend en leuk voor de rijervaring! Je neemt een groep veldwerkers mee in de auto en rijdt naar de bestemming. Daar aangekomen ga je een aantal uren het verkeer registreren. Dit is opletten geblazen, want de gegevens die je verzamelt worden gebruikt voor verkeersonderzoek. Je gaat dus heel precies te werk en je draagt er zorg voor dat je goed en volledig werk levert. Na het tellen zorg je er voor dat iedereen weer in de auto zit en dat je collega’s plus jijzelf veilig terug in Tilburg komen.

Onderweg klets je nog wat na over het werk en een heleboel andere dingen. De tijd vliegt om! Een week na het veldwerk kijk je op je rekening en heb je een mooie vergoeding voor het veldwerk gekregen. Op naar de volgende veldwerkdag!

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Stagiair Marketing - Stöpler

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op