← Terug naar overzicht

Ben jij een goede planner en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Word datakoerier voor mijn promotieonderzoek naar epilepsie!

Beschrijving

Lijkt het je leuk om naast je studie een logistieke uitdaging aan te gaan en een kijkje te krijgen in het leven van iemand met epilepsie? 

Voor mijn promotieonderzoek vanuit Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) ben ik op zoek naar een student die data kan ophalen en vervoeren in de regio van Eindhoven. Ik onderzoek verschillende hulpmiddelen voor het detecteren van epileptische aanvallen bij kinderen thuis. De data die hieruit voort komt, wordt op externe harde schijven opgeslagen, die elke twee weken bij de deelnemers van mijn onderzoek thuis verwisseld dienen te worden. 

Over deze bijbaan

De werktijden variëren van 2-8 uur per week (afhankelijk van het aantal deelnemers in de regio) en zijn volledig flexibel in te plannen. Ik zoek iemand voor de periode van ongeveer een jaar (start november 2018). Het uurloon is afhankelijk van je leeftijd, maar zal ruim boven het minimumloon liggen.
Voorwaarde: eigen vervoer (reiskosten worden vergoed). 

Is deze bijbaan iets voor jou? Of wil je eerst meer informatie?
Neem dan contact met mij op:

Anouk van Westrhenen
avwestrhenen@sein.nl
023-558 8975

Ik wil deze bijbaan !

Meer bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Stagiair Marketing - Stöpler

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op