U bent hier

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het schrijven van een cv? Of heb jij een gouden idee en wil je starten met ondernemen?

Wij hebben alle informatie omtrent werken als student voor je op een rij gezet. Van tips voor een optimale cv tot jouw eerste stap naar ondernemen als student. Vergeet niet om het overzicht te bekijken met bijbanen in Utrecht, leuke stages en goede startersfuncties. Zorg altijd dat je bij elke bijbaan van tevoren goed geïnformeerd bent. Weet jij bijvoorbeeld wat het minimum studentenloon is en welke punten er verplicht op je loonstrook moeten staan? 

Tip: wil je de nieuwste vacatures direct in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks vacatures en andere informatie over bijbanen en stages in je mail!

Wat is een studiegerelateerde bijbaan?

Een studiegerelateerde bijbaan is een bijbaan die past bij jouw studie. Maar waarom is een studiegerelateerde bijbaan nou belangrijk? En hoe vind je een bijbaan die bij jouw studie past?

Bijbaan in Utrecht

Op zoek naar een bijbaan in Utrecht tijdens je studie? Je kan kiezen voor een studie gerelateerde bijbaan, een stage of je bemachtigt direct een startersfunctie. Wij hebben het meest complete overzicht voor een bijbaan in Utrecht stad (centrum) of omgeving voor je op een rij gezet.

Ondernemen tijdens je studie

Je studietijd is de ultieme tijd om erachter te komen of jij het ondernemen in je hebt. Wij helpen je op deze pagina op weg als jij je eerste stappen wilt zetten als studentondernemer.

Loon, loonstroken en belasting

Heb jij naast je studie een bijbaan? Dan zijn er een aantal dingen die je echt moet weten. Wij geven je de antwoorden op de belangrijkste vragen over loon, loonstroken en belasting!

Hoe moet je solliciteren?

Ben je op zoek naar een (bij)baan? Dan is het goed om te weten wat je allemaal kunt verwachten van een sollicitatie. Lees hier wat je kunt verwachten als je gaat solliciteren!

Hoe maak je een goed cv?

Hoe maak je een goed cv? Waar moet je op letten en wat moet erop? Wij geven je een aantal tips en vertellen je ook wat je absoluut niet moet doen!

Nieuwste bijbanen en stages uit Utrecht e.o.

Studentambassadeurs - Studiegerelateerdebijbaan.nl