U bent hier

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie (die gezellige kroegavond betaalt tenslotte zichzelf niet) of stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studie gerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het schrijven van een CV? Of heb jij een gouden idee en wil je starten met ondernemen?

We hebben alle informatie omtrent werken als student voor je op een rij gezet. Van tips voor een optimale CV tot jouw eerste stap naar ondernemen als student. Vergeet niet om het overzicht te bekijken met vacante bijbanen in Utrecht, leuke stages en goede startersfuncties. Ps. Zorg altijd dat je bij elke bijbaan van tevoren goed geïnformeerd bent. Weet jij wat het minimum studentenloon is en welke punten er verplicht op je loonstrook moeten staan?

Ondernemersfuncties

Wil jij gaan ondernemen naast je studie? Maar wil je nog niet helemaal je eigen bedrijf oprichten, dan is ondernemen als ZZP-er echt de ideale manier om te starten. Ben jij startende ondernemen, dan kun je meestal gebruik maken van regelingen zoals de kleine ondernemersregeling of startersaftrek, zodat je netto meer kunt verdienen.

Hoe maak je een goed CV?

Hoe maak je een goed CV? Waar moet je op letten en wat moet er in staan? Wij bieden je een aantal tips en vertellen je ook wat je absoluut niet moet doen!

Wat is een studiegerelateerde bijbaan?

Een studiegerelateerde bijbaan is simpel gezegd een bijbaan die bij jouw studie past. Je studeert niet voor niets! Je kan naast je opleiding een bijbaantje zoeken die bij je opleiding past zodat je meer werkervaring kan opdoen.

Bijbaan in Utrecht

Op zoek naar een bijbaan in Utrecht tijdens je studie? Je kan kiezen voor een studie gerelateerde bijbaan, een stage of je bemachtigt direct een startersfunctie. Wij hebben het meest complete overzicht voor een bijbaan in Utrecht stad (centrum) of omgeving voor je op een rij gezet.

Ondernemen tijdens je studie

Ja! Jij hebt hét idee en wilt deze briljante vondst direct commercieel maken. Dus je start als student ondernemer. Waar begin je? Welke regels zijn er? Zit het ondernemen in je? De eerste stappen als student ondernemer op een rij.

Loon, loonstroken en belasting

Wat is het minimumloon, wat staat er op je loonstrook en hoeveel vakantiegeld en vakantiedagen krijg je en wat krijg je terug van de belastingdienst?

Hoe moet je solliciteren?

Ben je als student op zoek naar een baan en moet je solliciteren? Dat betekent: vacatures vinden, sollicitaties voorbereiden, brieven/mails opstellen en je CV "dreamjob" proof maken. Help, waar start je? Helpen deze tips je op weg?

Hoe maak je een goed CV?

Hoe maak je een goed CV? Waar moet je op letten en wat moet er in staan? Wij bieden je een aantal tips en vertellen je ook wat je absoluut niet moet doen!

Lees ook

Huishouden Actief Zorg
Abonneren op

Nieuwste bijbanen en stages uit Utrecht e.o.