U bent hier

Vrije tijd in Utrecht

Na een dag hard studeren en ploeteren in de college banken is het tijd voor ontspanning. Gelukkig studeer jij in Utrecht, daar is altijd iets leuks te doen. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen, ontdek nieuwe barretjes, laat je cultureel inspireren of leer de stad Utrecht kennen.

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Utrecht Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ps. Ben je aankomende student en twijfel je, ondanks onze tips, om te verhuizen naar de Domstad? Lees dan ter inspiratie deze redenen om te studeren in Utrecht. Ja, ben je overtuigd? Je kunt je hier inschrijven bij de gemeente :).

 

Uitgaan in Utrecht

Zin in een avondje lekker uitgaan in Utrecht? Dat kan ongetwijfeld! Wij hebben de leukste uitgaansplekken voor je in een handig weekoverzicht gezet.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leer Utrecht kennen

Ga je wonen in Utrecht? In de Domstad kun je genoeg doen, maar: dan moet je wel de juiste plekken weten. Hoe leer je Utrecht zo snel mogelijk kennen? Een paar tips om je zo snel mogelijk thuis te voelen in Utrecht.