U bent hier

Vrije tijd in Utrecht

Na een dag hard studeren en ploeteren in de college banken is het tijd voor ontspanning. Gelukkig studeer jij in Utrecht, daar is altijd iets leuks te doen. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen, ontdek nieuwe barretjes, laat je cultureel inspireren of leer de stad Utrecht kennen.

Zoveel "to do's" in Utrecht dat het soms leidt tot keuzestress. Wat kun je doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Ps. Ben je aankomende student en twijfel je ondanks onze tips om te verhuizen naar de Domstad? Lees dan ter inspiratie deze redenen om te studeren in Utrecht. Ja, ben je overtuigd? Je kunt je hier inschrijven bij de gemeente :).

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Utrecht

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Utrecht en alles wat je daarover moet weten.

Leer Utrecht kennen

Ga je wonen in Utrecht? In de Domstad kun je genoeg doen, maar: dan moet je wel de juiste plekken weten. Hoe leer je Utrecht zo snel mogelijk kennen? Een paar tips om je zo snel mogelijk thuis te voelen in Utrecht.

Leuke barretjes en restaurants in Utrecht

Bruisend Utrecht heeft talloze leuke koffiebarretjes, smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen als we in Utrecht zouden wonen? Geijkte én nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Ontdek Utrecht: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Utrecht ook eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar in je woont.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Utrecht heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en een nieuwe bar of feestje bezoeken in Utrecht is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Utrecht en geniet van de pittoreske én bourgondische sfeer van deze stad.

Lees ook

Huishouden Actief Zorg
Abonneren op