U bent hier

UIT week

Een week vol aandacht voor de stad, studie en studentenleven: dat staat centraal bij de Utrechtse Introductie Tijd. De UIT is de ideale start als je gaat studeren in Utrecht.

De UIT wordt georganiseerd voor studenten die gaan studeren aan een van de Utrechtse hogescholen of universiteiten. Denk aan studenten die starten met een studie aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Marnix Academie, Thim van der Laan en Universiteit voor Humanistiek. Deze introductieweek is overigens niet gebonden aan je studie of opleiding. Je leert studenten van alle deelnemende onderwijsinstellingen kennen.

Tijdens de UIT maak je o.a. kennis met de 20 studentenverenigingen van Utrecht. Je 'ruikt' op deze manier aan het verenigingsleven en kunt bepalen of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is.

Feest & Gezelligheid tijdens de UIT

Tijdens de UIT ontdek je in groepjes wat Utrecht te bieden heeft voor studenten. Je leert tijdens sociale evenementen mede eerstejaars studenten kennen. De UIT is vier dagen feest, gezelligheid, muziek, cultuur, sport, studentenorganisaties en nog veel meer.

Contact UIT organisatie

Op de website van UIT kun je informatie vinden over onder andere de inschrijving, slaapplaatsen en de exacte data.
Mail je liever de organisatie? Dit kan via: info@utrechtseintroductietijd.nl.

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Utrecht? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op