U bent hier

USKV Hebbes (Korfbal)

Hebbes, de Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging (USKV), telt op dit moment vier zaterdagteams en één midweekteam waarvoor je je kunt inschrijven. Ook is er de mogelijkheid om trainingslid te worden en geen wedstrijden te spelen.

Trainingsdagen Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging

De trainingsdagen zijn elke maandag en woensdag, zowel op het veld als in de zaal. Na de trainingen wordt er vaak nog gezellig een drankje genuttigd in het Sportcafé van Olympos. Hierbij worden wedstrijden op zaterdag gespeeld en de midweek speelt haar wedstrijden op woensdag. Bij Hebbes draait het dus naast korfbal ook om gezelligheid, waarbij verschillende commissies regelmatig en met veel enthousiasme activiteiten organiseren waar elke Hebbert aan mee kan doen! 

Studenten Korfbal toernooien

Daarnaast wordt er elke maand door een andere Studenten Korfbal Vereniging een toernooi georganiseerd, waar Hebbes de strijd aan gaat voor de toernooibarometer! De avond voor het toernooi wordt er tot in de late uurtjes met alle aanwezige verenigingen gefeest en op de volgende dag volgt er een toernooi.

Lid worden bij Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of lijkt het je leuk om een keer mee te komen trainen en de sfeer te proeven? En heb je al eens eerder gekorfbald?

Mail dan naar lidworden@uskvhebbes.nl! Hopelijk tot snel!

Contact Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

voorzitter@uskvhebbes.nl
www.uskvhebbes.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op