U bent hier

USBF (Basketball)

De Utrechtse Studenten Basketbal Federatie organiseert een interne basketbalcompetitie waaraan ongeveer 150 leden deelnemen. Verdeeld over twee niveaus spelen 14 teams onderling wedstrijden. De wedstrijden vinden plaats op de maandagavond, tussen 19:00 en 22:30 uur.

Wedstrijden en gezellige evenementen

Geen wekelijkse trainingen bij ons, iedere maandag spelen alle teams één wedstrijd. Naast het spelen van wedstrijden moet je team regelmatig een wedstrijd fluiten en ongeveer één keer per jaar de zaalwacht vervullen. USBF is er vóór studenten, dóór studenten. Gezelligheid staat voorop, maar dat wil niet zeggen dat er niet op alle niveaus zeer fanatiek gespeeld wordt. Tussen al het gebasketball door organiseren we af en toe speciale avonden, zoals thema toernooien, trainingen, barbeknoeien, feesten, en andere heftige excuses om even niet alleen met je studie bezig te zijn!

Basketball en gezelligheid bij USBF

Sport is een goeie manier om nieuwe vrienden te maken. Na een avondje ballen maakt in het sportcafé van Olympos de rivaliteit van de wedstrijd plaats voor de gezelligheid van het vijfde kwart. Wil je graag basketballen maar heb je geen zin om twee keer in de week trainen en in de weekenden het halve land af te reizen, wordt dan lid van USBF!

Lid worden? Voor meer informatie over lidmaatschap, kun je terecht op de pagina lid worden.

Contact Utrechtse Studenten Basketball Federatie

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT  Utrecht

info@usbf.nl
www.usbf.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op