U bent hier

TC de Uithof (tennis)

TC de Uithof is met ruim 550 leden de enige studententennisvereniging van Utrecht en tevens de grootste van Nederland. Zij biedt naast de vele tennisactiviteit, zoals de wekelijkste clubavond, trainingen, voor- en najaarscompetitie, interne competitie en toernooien, ook vele gezelligheids-activiteiten.

Gezelligheids-activiteiten TC de Uithof

Denk hierbij aan feesten, een ledenweekend, een wintersportreis en uitwisselingen met andere studenten(tennis)verenigingen. Verder maken we ieder jaar tripjes naar bijvoorbeeld de Davis Cup en Roland Garros. Onze vaste Clubavond is op donderdag: dan is er ofwel een borrel in stamkroeg Café Rex ofwel een toss en borrel op Sportcomplex Olympos. Als lid van TC bepaal je zelf het evenwicht tussen tennis en gezelligheid.

Vrijblijvend, persoonlijk en open

De algehele sfeer van TC de Uithof: vrijblijvend, persoonlijk en open. Als nieuw lid ben je binnen no-time betrokken bij de vereniging en leer je snel veel leuke mensen kennen. Dit komt onder andere door de actieve introductieperiode, die start met een legendarisch introweekend (geen ontgroening). Niets is verplicht, maar alles kan en mag!

Voor beginnende en gevorderde tennissers

Zowel beginnende als gevorderde tennissers kunnen bij ons terecht. We bieden een gratis beginnerscursus aan en selectietennis voor onze beste spelers. Ons eerste mixteam komt uit in de derde klasse op zondag, maar we streven naar een tweede klasse op de korte termijn en een eerste klasse team op de lange termijn. Kortom: TC de Uithof is dé beste optie voor iedereen die een combinatie zoekt van een gezelligheidsvereniging en sportiviteit!

Ben je geïnteresseerd in TC de Uithof? Struin gerust op onze website rond en schroom niet om met al je vragen te mailen. 

Contact TC de Uithof

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT

www.tcdeuithof.nl
secretaris@tcdeuithof.nl

 

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op