U bent hier

STUdance (Dansen)

In 1993 is STUdance opgericht door een paar enthousiaste meiden. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste studentendansvereniging van Nederland met bijna 300 leden!

Één van de doelen is om goedkope en goede danslessen aan te bieden voor studenten. Op dit moment verzorgt STUdance lessen op verschillende niveaus in de stijlen Jazz, Klassiek ballet, Hiphop, Streetdance, Moderne dans en een Mixles. Voor deze lessen heeft STUdance professionele docenten in dienst. Naast de reguliere lessen heeft STUdance ook een project waarbij leden onder begeleiding een eigen choreografie kunnen maken, genaamd ChoreoLab. Het dansseizoen wordt afgesloten met een grote eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht.

Naast het sporten kent STUdance natuurlijk veel gezelligheid; twaalf commissies zorgen het hele jaar door voor allerlei leuke activiteiten! Van de vaste borrels, feestjes en een gala tot workshops, danstheateruitjes en het onvergetelijke weekendje weg.

Lid worden?

Begin september is de gratis proeflesweek en aansluitend de inschrijfperiode. Gelijk het weekend erna vindt de loting plaats en hoor je of jij geplaatst bent voor een dansgroep. Dit is het enige moment van het jaar wanneer je je kunt inschrijven voor de reguliere lessen van STUdance. Rond februari kun je je wel nog inschrijven voor de lessen van ChoreoLab. Ben jij enthousiast geworden om ook bij STUdance te komen dansen? Like STUdance op Facebook en houd de website in de gaten om van alle belangrijke data en informatie op de hoogte te blijven!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij STUdance? Lees dan ook het interview met STUdance!

Contact STUdance

Uppsalalaan 3
3584CT Utrecht

commissarispr@studance.nl
www.studance.nl

Lees ook

introductieweek Utrecht
Abonneren op