U bent hier

SPIN (boardsports)

Een bewuste avond in oktober 2003 heeft ervoor gezorgd dat SPIN ontstaan is. Na een avond goed drinken in de stad, kwamen Beathe, Roel en Sterre tot de conclusie dat er iets miste in Utrecht. Een nieuwe sportvereniging in Utrecht die relaxed is voor boardend studentenland, dat was wat ze zochten. Dus... plannen werden geschreven, afspraken gemaakt en voor ze het wisten was er een begin van iets waar half Utrecht al lang op zat te wachten!

Er moest een bestuur komen. Vrienden die enthousiast waren kwamen erbij en zo schoven Foreno, Matthias, Evelien en Marlies ook aan rond de tafel der overleg. Ieder met eigen inbreng en ideeën, waardoor het een compleet en vooral enthousiast oprichtingsbestuur werd. Zo ontstond op 5 maart 2004 SPIN, de eerste boardvereniging in Utrecht.

Veel activiteiten

De jaren daarna zijn er ontzettend veel vette activiteiten georganiseerd. Naast de vele eendaagse- en weekend activiteiten binnen Nederland behoren tot de legendarische toppers: een snowboard-freeridetrip, wakeboarden achter de kabel en boot, kiten in Brouwersdam en Tarifa, skaten in Antwerpen en Berlijn en surfen in Marokko en Spanje! Ook zijn er echte SPINklassiekers ontstaan: zoals de snowboardtrip naar Val Thorens en het Surf/Wake weekend!

In 2008-2009 was het tijd voor het eerste lustrum. Dit is gevierd met een week vol vette activiteiten, waaronder Wake-The-Night, It's Dark in the Park, een monsterlijke foodfight in het Griftpark en als klap op de vuurpijl natuurlijk de Big Air op het Neude in Utrecht!

Dé boardsportvereniging van Utrecht

SPIN is door de jaren geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een goed georganiseerde vereniging met veel enthousiaste leden, die via de verschillende commissies hun steentje bijdragen waardoor SPIN dé boardsportvereniging van Utrecht is!

Crews, commissies, borrel en activiteiten

Over de opzet van SPIN: alle leden zitten in een crew. Er zijn 5 crews; de surf-, skate-, wake-, kite- en snowcrew. Elke crew heeft een commissie die allerlei activiteiten organiseert. Voor meer informatie over trips, reisjes, weekenden en parties kun je op de site en bij de commissie terecht. De basecamp is Café Flater: elke maandagavond is er op de Oudegracht 140 de SPIN borrel!

Contact Spin Utrecht

info@spin-utrecht.nl
www.spin-utrecht.nl

Lees ook

introductieweek Utrecht
Abonneren op