U bent hier

USSV Softijs (schaatsen)

Softijs is een studentensportvereniging van zo’n 200 schaatsende, skeelerende, hardlopende en fietsende studenten. Opgericht voor iedereen die eens wil leren schaatsen, maar ook voor studenten met schaatservaring die zich willen meten met de Nederlandse studententop. Er wordt training gegeven in 8 verschillende groepen, zodat iedereen op eigen niveau kan trainen.

Kampen, etentjes, feesten en worldcup-uitjes bij Softijs

Naast het schaatsen wordt er voor iedereen van alles georganiseerd: kampen, etentjes, feesten, Worldcup-uitjes, wedstrijden. Dus houd je van gezelligheid, of ben je meer een sportief type, alles kan bij Softijs! Softijs heeft zich gedurende haar bestaan ontwikkeld tot een veelzijdige vereniging waar veel meer te doen is dan alleen het schaatsen. Sinds jaar en dag zijn er vele kampen en activiteiten waar menig Softie op zowel sportief als sociaal vlak zijn ei kwijt kan. Daarnaast richt Softijs zich in de zomer ook op skeeleren, wielrennen en hardlopen waarbij de nadruk net als bij het schaatsen ligt op de breedtesport: er is aandacht voor ieder niveau.

Lid worden bij Softijs

Lijkt het je leuk om bij Softijs lid te worden? Dan kun je het inschrijfformulier downloaden op onze website! Lid worden kan door het aanvragen van een compleet lidmaatschap of een zomerlidmaatschap.

Contact Utrechtse studentensportvereniging Softijs

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

pr@ussvsoftijs.nl
www.ussvsoftijs.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op