U bent hier

USV Protos (volleybal)

USV Protos is de leukste studentenvolleybalvereniging in Utrecht! Na in 1957 te zijn opgericht, werd de naam in 1991 veranderd in USV Protos, wat 'de eerste' betekent. Deze naam wordt absoluut eer aangedaan: Protossers staan niet alleen als eerste klaar om fanatiek te volleyballen, maar ook om van Sportcomplex Olympos tijdens trainingsavonden en thuisdagen de gezelligste plek van Utrecht te maken!

Gezelligheid zonder grenzen bij Protos

Ongeveer 225 leden, verdeeld over 7 heren- en 11 damesteams, dragen hier allen hun steentje aan bij. USV Protos Heren 1 speelt dit seizoen in de topdivisie, op landelijk niveau dus. Heren 2 komt uit in de 3e divisie. Protos Dames 1 zal komend jaar in de 3e divisie spelen en ons dames 2 speelt in de promotieklasse. De overige Protossers bezetten teams tot en met de vierde klasse. In welk team je ook speelt, gezelligheid kent binnen Protos geen grenzen: de vele activiteiten en festiviteiten die jaarlijks binnen de vereniging georganiseerd worden, zijn daar het ultieme bewijs voor.

Veel activiteiten en feesten bij Protos

Zo begint ieder seizoen steevast met een introductiekamp en worden er per jaar twee mixtoernooien georganiseerd. Tevens is er een clubblad, het Naadje, dat alle leden op de hoogte houdt van alle roddels binnen Protos. Uiteraard vinden er regelmatig onvergetelijke feesten plaats, ook vaak met andere verenigingen samen. Verder organiseert de galacie ieder jaar een gala, gaan we met zijn allen op skireis, zijn we ieder jaar aan het liften naar een geheime locatie en staat in mei altijd het open grasvolleybaltoernooi, Protos INN, op de agenda. Daarnaast werkt Protos ook aan de naamsbekendheid en uitstraling naar externen: om die reden wordt ieder seizoen de Relatiedag georganiseerd door de PR commissie.

Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen op Olympos en de Protos-sfeer te proeven. Heb je interesse om te komen volleyballen bij USV Protos?

Contact Utrechtse Studenten Volleybalvereniging Protos

Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

tc@usvprotos.nl
usvprotos.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op