U bent hier

AUSR Orca (Roeien)

Roeien is bij uitstek een zeer complete sport. Naast dat je conditioneel stappen zet, bouw je ook spieren op. Dat je alleen met je armen roeit is een fabeltje. Enerzijds ben geconcentreerd bezig met het controleren van jouw perfecte roeibeweging. Anderzijds ben je lekker buiten op het water aan het sporten, waardoor roeien een perfecte afwisseling is van jouw dagelijkse (studie)bezigheden. Omdat roeien makkelijk te leren is, is het mogelijk om te roeien op elk niveau en intensiteit. Juist daardoor is het ook mogelijk om binnen enkele jaren aansluiting te vinden bij de (inter)nationale top! Lees meer over wedstrijdroeien op de website van Orca!

Roeien in combinatie met verenigingsleven 

Je vraagt je misschien af, ‘Wat kan een sportvereniging nou nog meer bieden dan alleen sport?’. Op Orca is er niet alleen het roeien, er is ook een bruisende en grootse vereniging die honderden roeiers als een tweede huis zijn gaan zien. Dit onder andere omdat er zoveel is te vinden op de vereniging. Zo heb je het verenigingsleven, wat alles omvat wat er te doen is op Orca zelf. De commissies die je vrijheid bieden om wat te doen voor de vereniging, maar ook om veel mensen te leren kennen en ook jezelf te ontwikkelen. Tot slot zijn er ook nog disputen te vinden op Orca die net dat beetje extra bieden wat je aan gezelligheid nog kan missen buiten de voorgenoemde delen van de vereniging!

Borrels, feesten en activiteiten bij Orca

Je kunt op Orca ook wekelijkse borrels verwachten, eigenlijk elke maand wel minstens een feest en nog veel meer gekke en leuke activiteiten georganiseerd door allerlei verschillende delen van de vereniging, van eerstejaars tot ouderejaars en commissies tot enthousiaste individuen. Dus er zijn talloze manieren om je te ontwikkelen en te buiten te gaan op de vereniging!

Sta jij aan het begin van jouw studentenleven en wil jij roeien bij Orca? Schrijf je dan in!

Contact AUSR Orca

Roeiaccommodatie “De Driewerf”
Verlengde Hoogravenseweg 13
3525 BB Utrecht

bestuur@orcaroeien.nl
www.orcaroeien.nl

Lees ook

introductieweek Utrecht
Abonneren op