U bent hier

US Histos (Zeilen)

Welkom bij de grootste en gezelligste studentenzeilvereniging van Nederland! Met zo’n 450 leden en een eigen vloot van 23 boten kun je letterlijk alle kanten op. Niet alleen voor een super gezellige tijd op ons sociëteitsschip 'De Oude Buis, maar bovenal om de passie voor het zeilen in leven te houden.

Lasers, catamaran's, windsurfplanken, polyvalken, kajuitjacht, platbodem en wedstrijdboot bij Histos

De U.S. Histos is letterlijk en figuurlijk een multidisciplinaire vereniging. Je kunt maar liefst zeven verschillende zeildisciplines beoefenen. We zeilen met Lasers, catamaran's (Hobie Tiger), windsurfplanken, polyvalken, en een kajuitjacht (Beneteau First 31.7), platbodem (Skûtsjes) en de wedstrijdboot J22. Voor de beginnende maar ook voor de gevorderde (wedstrijd)zeiler is er genoeg ruimte in ons eigen opleidingstraject. Van beginnende 'mooi-weer-zeiler' tot offshore liefhebbende schipper, het kan allemaal! Naast het zeilen is de U.S. Histos ook rijk aan andere activiteiten. Naast de vele borrels en feesten maken een tal van activiteiten zoals bijvoorbeeld een wintersportvakantie, een toneelvoorstelling of een zanginstructie de U.S. Histos veelzijdig en de perfecte plek om je op allerlei gebieden te ontplooien.

Leren zeilen, wedstrijdzeilen of lesgeven

Studeer je of ga je studeren in Utrecht? Denk je er over om lid te worden bij een vereniging in Utrecht? Kun je zeilen en wil je meer leren, lesgeven of wedstrijdzeilen? Kun je al windsurfen maar lijkt de platbodem je bijvoorbeeld ook wel wat? Of heb je altijd al willen leren zeilen? Dan moet je lid worden bij de gezelligste en grootste studentenzeilvereniging van Utrecht, Nederland en misschien wel Europa: de U.S. Histos!

Contact Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos

Vondellaan 1c
3521 GA Utrecht

secretaris@histos.nl
www.histos.nl

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op