U bent hier

USR Hippeia (paardrijden)

Hippeia is dé ruitervereniging voor alle studenten in Utrecht. Naast onze wekelijkse les op woensdagavond, organiseren we gedurende het jaar veel verschillende activiteiten; sommige met en sommige zonder paarden. Hippeia is een kleine en hechte vereniging die gezelligheid voorop heeft staan. Al sinds 1936 zorgen we ervoor dat ruiters van ieder niveau bij ons kunnen paardrijden tegen een studententarief!

Activiteiten Hippeia

Naast de wekelijkse les avond (woensdag) organiseert Hippeia vele activiteiten, zowel met als zonder paarden. Zo worden er springdagen en buitenritten georganiseerd, rijden we onderlinge en nationale wedstrijden, gaan we naar wijnproeverijen en pubquizen en organiseren we natuurlijk borrels en het jaarlijkse kamp! Dit alles is volledig vrijblijvend. Dat geldt ook voor de vele commissies die Hippeia rijk is. Hou je er bijvoorbeeld van om evenementen te organiseren of vind je het leuk om de vereniging op de kaart te zetten? Dan kan je ervoor kiezen om een van de commissies te komen versterken.

Voor ieder wat wils bij Hippeia

De vereniging kenmerkt zich door haar kleinschalige, diverse en toegankelijke karakter. Met ongeveer 40 leden heerst er een gezellige en persoonlijke sfeer. Iedereen kent elkaar en iedereen is welkom; de wirwar aan studies, leeftijden, niveaus en achtergronden  laat dit zien. De vereniging biedt voor ieder wat wils en zo kan iedereen van zijn tijd bij Hippeia maken wat hij zelf wil.

Nieuwsgierig? Kom een proefles rijden of een kijkje nemen op de woensdagavond! Mail ons hiervoor en wie weet tot ziens op de manege!

Contact Hippeia

Gageldijk 103a
3566 MH Utrecht

info@hippeia.nl
www.hippeia.nl

Lees ook

introductieweek Utrecht
Abonneren op