U bent hier

SB Helios (badminton)

SB Helios is dé studentenbadmintonvereniging van Utrecht. De ruim 100 leden zijn allemaal student of student geweest en daardoor zijn de meeste leden tussen de 18 en 26 jaar jong. Bij Helios kun je je badmintonskills laten zien en jezelf verbeteren tijdens het vrij spelen, de trainingen en de competitie. De vereniging is er voor alle leden, zowel recreanten als competitiespelers. De speelavonden zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag en de competitiewedstrijden worden op vrijdagavond, zaterdag en zondag gespeeld. De teams spelen in de RAB-klasse tot en met de vierde divisie, lekker breed dus. Zo’n vereniging kan natuurlijk niet ontbreken in deze studentenstad.

Internationale studenten

Er zijn in Utrecht veel internationale studenten en zij zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tijdens de speelavonden wordt hier en daar dus ook wat Engels gesproken. Verder wordt er elk jaar een Internationaal Studenten Badminton Toernooi (ISBT) georganiseerd. Dat brengt de leden ook in contact met studentenbadmintonverenigingen in zowel binnen- als buitenland.

Activiteiten studentenvereniging

Omdat Helios een studentenvereniging is, biedt zij naast sport ook veel gezelligheid. Zo is er buiten de badmintonzaal genoeg te doen. Om de drie tot vier weken worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een galadiner, karaoke, cycling dinner, een weekendje weg en bowlen. En de speelavonden worden natuurlijk afgesloten met een borrel.

Lid woren bij SB Helios

Instromen kan bij SB Helios op ieder moment van het jaar. Wil je een keertje komen meespelen, stuur dan een mailtje of kijk op onze website voor meer informatie. Er liggen rackets in de kast voor mensen die er zelf geen hebben.

Contact Studenten Badmintonvereniging Helios

secretaris@sbhelios.nl
www.sbhelios.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op