U bent hier

USWV De Domrenner (Wielrennen)

Over studenten bestaan allerlei vooroordelen: ze zouden te veel genieten van het leven (lees: te veel in de kroeg zitten) op kosten van de hardwerkende belastingbetaler. Dit gaat meestal gepaard met beduidend meer vrije tijd dan de meeste Nederlanders. En inderdaad, veel studenten gebruiken deze kostbare extra tijd om van het leven te genieten door het verstouwen van grote hoeveelheden bier... Maar dit kan ook anders! Er zijn ook studenten die graag buiten zijn, de wind door hun haren willen voelen razen, die kicken op de sensatie van zelfgecreëerde snelheid: studenten die zijn bevangen met het wielervirus! Voor elke Utrechtse student die geïnfecteerd is door dit meestal hardnekkig optredende virus is er de Utrechtse Studenten Wielervereniging De Domrenner.

De Domrenner is voor beginnende en vergevorderde wielrenners

Het maakt niet uit als je nog nooit op een racefiets hebt gezeten! Wij hebben leden op elk niveau. Van beginner tot vergevorderde wedstrijdrenner. Ook hebben we daarom leenfietsen beschikbaar, waarop je het een keertje uit kunt proberen. Als je wedstrijden wilt rijden bij De Domrenner is dat mogelijk, je kunt een KNWU licentie nemen en voor de Domrenner uitkomen op wedstrijden. Zie hiervoor ook het kopje op de site wedstrijden.

Gratis meetrainen met De Domrenner

Voordat je weet of je echt lid wilt worden, wil je misschien eerst een keertje met ons meetrainen. Dit kan zeker! Je mag drie keer gratis meetrainen om te kijken of dit De Domrenner iets voor jou is. In de winter kun je ook één keer gratis de spinning en circuittraining uitproberen. Als je het een keertje uit wilt proberen kun je mailen naar de secretaris.

Contact Utrechtse Studenten Wielervereniging De Domrenner

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

secretaris@domrenner.nl
www.domrenner.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op