U bent hier

US Beat it (squash)

Of je nou net begint, al langer squasht of liever voor de gezelligheid speelt: bij Beat It is er altijd wel iets leuks te doen! Elke week hebben we een open clubavond (tossavond) en zijn er squashtrainingen van goede trainers in kleine groepjes. Bovendien is er minimaal elke maand een gezellige activiteit, zoals een poolavond, een kroegentocht en natuurlijk ook genoeg squashtoernooien.

Squash competitie de Ladder

Wil je naast clubavonden vaker wedstrijden gaan spelen? Dan kan je meedoen aan de interne competitie: de ladder. Dan speel je elke paar weken een wedstrijdje tegen andere spelers van je eigen niveau. Als je het leuker vindt om in een team te spelen tegen andere studententeams, kan je meedoen aan de Kleine Kompetitie. Elke 3 weken speel je met je Beat It team tegen andere studenten uit bijv. Nijmegen of Eindhoven.

Lid worden bij US Beat it

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan op de aanmeldpagina als nieuw lid. De contributie bedraagt voor €25. Leden moeten in bezit zijn van een Olympas. Heb je nog vragen over de activiteiten of het lidmaatschap? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze squashvereniging? Lees dan ook het interview met US Beat it!

Contact Utrechtse Studenten Squashvereniniging Beat it

Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

bestuur@usbeatit.nl
www.usbeatit.nl 

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op