U bent hier

VGSU (christelijk)

Écht alles uit je studententijd halen? Borrelen én discussiëren, feesten én verdiepen? VGSU, de leukste christelijke studentenvereniging van Utrecht, is een gezellige vereniging waar alles bij elkaar komt en het studentenleven pas echt begint!

Genieten van het studentenleven

‘Genieten van het studentenleven’ heeft een centrale plek op de VGSU. Wekelijks wordt er tot diep in de nacht geborreld in onze sociëteit aan de Oudegracht en met regelmaat zijn er feesten, biercantus en tal van ludieke acties. Je kunt je aansluiten bij een (gemengd of ongemengd) dispuut of met je eigen jaargroep de rivaliteit aangaan met een andere jaargroep. Met haar 100 leden is de VGSU een kleinschalige vereniging, en is de kans dus groot dat je altijd met een bekende een biertje kunt drinken aan de bar.

Christelijk

Juist in je studententijd is geloven meer uitzondering dan regel en word je dagelijks geconfronteerd met vragen en twijfels. Het geloof kent een centrale plek op de VGSU. Met je bijbelstudiekring kom je regelmatig bijeen om het te hebben over alles wat je bezighoudt als christelijke student. Voor een goed gesprek over je geloof kun je bij de VGSU altijd terecht!

Verdiepend

Alle leden van de VGSU studeren aan de universiteit. De VGSU organiseert maandelijks lezingen ental van andere avonden dieje de kans bieden verder te kijken dan je eigen studiegebied. Daarnaast is er bij de VGSU de mogelijkheid om plaats te nemen in diverse commissies en besturen. Ervaring opdoen binnen of buiten je interessegebied, je hebt er nu de tijd voor! Verder moeten er natuurlijk studiepunten gehaald worden, binnen de VGSU bestaat dan ook de mogelijkheid tot studiebegeleiding door ouderejaars en studiegenoten.

Kamer

Zoek je een kamer? De meeste leden wonen in een van de 20 verenigingshuizen die de VGSU rijk is. Door lid te worden is de kans groot dat je door kunt stromen in een van deze prachtige huizen.

Contact VGSU

Achter St. Pieter 25
3512 HR Utrecht

prcie@vgsu.nl
www.vgsu.nl

Lees ook

studeren students study
Studenten must haves rugtas
Abonneren op