U bent hier

Ultrajectum (Christelijk)

Wij zijn een christelijke studentenvereniging, opgericht om hbo-studenten van verschillende studies in contact met elkaar te brengen. De woensdagavond is het hart van de vereniging. Dit is de avond waarop we samen eten, Bijbelstudie houden en met de hele vereniging de avond eindigen in de soos. Ook op zondag zijn wij vaak bij elkaar door tijdens en na de kerkdienst af te spreken. Je hoeft in het weekend dus nooit alleen te zitten op je studentenkamer!

Studentenvereniging

Wij zijn een studentenvereniging. Studentikoziteit staat bij ons hoog in het vaandel. We organiseren geweldige feesten, legendarische weekenden en gala’s om nooit te vergeten. Iedere woensdagavond hebben we soos in onze werfkelder. Mede hierdoor is Ultrajectum een hechte vriendengroep, ook ná het studentenleven. Wij doen er alles aan om jou een fantastische tijd te geven naast je studie.

Gevestigd in Utrecht

Wij zijn gevestigd in Utrecht. In het ‘hartsie van het land’ bruist het niet alleen in onze sociëteit, maar ook daarbuiten. De Domstad garandeert jou een fantastische studententijd. Samen met Ultrajectum ontdek je de leukste kroegjes en terrassen. Buiten Utrecht hebben wij ook hechte banden met studentenverenigingen door heel Nederland. Samen met hen organiseren wij congressen, feesten en sporttoernooien.

Lid worden bij Ultrajectum

Ben jij benieuwd naar het studentenleven in Utrecht? Lijkt het je leuk om lid te worden van een knusse, gezellig en christelijke vereniging? Stuur dan een mailtje voor meer info of kom een keer langs. Spijt zul je niet krijgen!

Contactgegevens Ultrajectum

www.ultrajectum.nl/lid-worden

pr@ultrajectum

Lees ook

tips&tricks studeren
Abonneren op