U bent hier

U.H.S.V. Anteros (LGBT)

Utrechtse Homo Studentenvereniging Anteros bestaat sinds 22 juni 2010 en is sindsdien een thuishaven voor homo-, bi- en transseksuele studenten en staat ook erg open voor openminded hetero studenten. Anteros heeft als doel het bevorderen van de integratie, emancipatie en acceptatie van de homoseksuele, biseksuele en transgender student binnen het Utrechtse studentenleven. Maar het hoofddoel is vooral een hele gezellige studententijd met elkaar te hebben. Anteros is een kleine, gezellige studentenvereniging voor iedereen die interesse heeft.

Thuisbasis café Bodytalk

De thuisbasis van U.H.S.V. Anteros is café Bodytalk. Deze bar is gevestigd op Oudegracht 64 en hier wordt elke woensdagavond geborreld. Leden van Anteros drinken op vertoon van hun ledenpas met €0,50 korting per drankje (bier, wijn, fris) van maandag t/m donderdag.

Activiteiten Anteros

Anteros biedt niet alleen een gezellige wekelijkse borrel, maar heef ook bijna elke week wel iets anders leuks in de aanbieding. Zo wordt er vanuit de activiteitencommissie gebowld, een Escaperoom gedaan of een kroegentocht georganiseerd. De sportcommissie zorgt er dan weer voor dat de nodige studentenkilo’s eraf getraind kunnen worden met een potje squash, klimmen of iets anders. Daarnaast neemt de reiscommissie haar leden jaarlijks mee naar een buitenlandse stad om daar het uitgaansleven te ontdekken en wat cultuur te snuiven. Ook zorgen zij ervoor dat er aan het begin van het jaar een onvergetelijk introkamp wordt georganiseerd. Hierbij is het belangrijk te vermelden dat Anteros geen ontgroenende elementen heeft.

Naast de activiteiten- en sportcommissie zijn de leden ook actief op het gebied van de UIT, promotie, en lekker koken voor het kerstdiner.

Contact Utrechtse Homo Studentenvereniging Anteros

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

bestuur@uhsv-anteros.nl
www.uhsv-anteros.nl

Lees ook

studeren students study
Studenten must haves rugtas
Abonneren op