U bent hier

AIESEC Utrecht (internationaal)

AIESEC is de grootste door jeugd geleide organisatie ter wereld. Door persoonlijke ontwikkeling en gedeelde internationale ervaringen willen wij een positieve invloed uitoefenen op de wereld van tegenwoordig. Ons ultieme doel: Peace and Fulfillment of Humankind’s Potential.

Verbreed je horizon en leer andere culturen kennen met AIESEC

Ben je student en wil je je leiderschapspotentie ontwikkelen? Kom in actie en schrijf je in voor een vrijwilligersproject, professionele stage in het buitenland of een bestuursjaar bij AIESEC. Stap uit je comfortzone, verbreed je horizon en leer ander culturen kennen. Dit is jouw kans om een positieve impact te hebben op de lokale maatschappij omtrent één van onze vrijwilligersprojecten.  Ontwikkel je leiderschaps- vaardigheden en geef je carrière een vliegende start door een professionele stage in het buitenland. Wij hebben contacten bij dé topbedrijven in het buitenland.

AIESEC voor en door studenten

Voor studenten, door studenten. AIESEC is altijd op zoek naar nieuw talent dat bij wilt dragen aan onze missie. Ontwikkel je leiderschaps- vaardigheden in een bestuurspositie.

Contact AIESEC Utrecht

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

utrecht@aiesec.net
www.aiesec.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op