U bent hier

AEGEE Utrecht (internationaal)

Zowat elke stad in Europa heeft een eigen AEGEE. Elke week zijn er fantastische reizen en events met studenten vanuit heel Europa. Maak nieuwe vrienden; zij laten je zien wat verborgen blijft voor toeristen. Leer van elkaars cultuur en feest tot in de late uurtjes. Alles blijft betaalbaar voor de op stufi-terende student. Waar wil jij heen? Wat wil jij doen? Met AEGEE kun je alle kanten op!

Leren samenwerken, organiseren en leidinggeven bij AEGEE Utrecht

Leer samenwerken, organiseren en leidinggeven in een dynamisch, internationaal team. In een wereld die steeds internationaler wordt, is die ervaring onmisbaar. Het staat ook nog eens goed op je CV; het internationale event dat je organiseert of je bijdrage aan grote Europese projecten. Daag jezelf uit! Je persoonlijke groei is minstens net zo belangrijk als je studieboeken.

Niks is verplicht, geen ontgroening en iedereen is welkom bij AEGEE Utrecht

Borrel, feest, diner, of gala. Het is mooier bij AEGEE-Utrecht! AEGEE’ers zijn open, vriendelijke en actieve studenten. Met meer dan 350 leden is er altijd wat te beleven. Niks is verplicht, dus geen ontgroening of andere nare dingen. Iedereen is welkom. Kom eens langs op de borrel. Gegarandeerd een mooie avond, of je nou lid wordt of niet.

Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht op de borrelavond 

De echte AEGEE’er is nieuwsgierig, enthousiast, open, actief: een echte reiziger. Maar, als we thuis zijn in Utrecht, ons stadje, komen we bij elkaar om samen te drinken, te dansen en avonturen uit te wisselen. Elke woensdagavond komt heel AEGEE samen om tot in de late uurtjes te borrelen. Voor wie nieuw is in Utrecht de perfecte kans om nieuwe mensen te leren kennen, voor de oude leden de kans om bij te praten met hun vrienden, en altijd een enorm gezellige avond. Ook als je nog geen lid bent ben je elke woensdag vanaf 21:00 welkom op De Oude Buis aan de Vondellaan 1C.

Contact AEGEE Utrecht

Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

info@aegee-utrecht.nl
www.aegee-utrecht.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op