U bent hier

Utrechtse Studenten Hockey Club (hockey)

De Utrechtse Studenten Hockey Club is met ruim 560 leden de één na grootste studenten hockeyclub van Nederland. Elke zondag staan we op de Olympos te shinen om weer 3 punten te pakken en zo voor het kampioenschap te gaan. De club wordt door onze eigen leden draaiende gehouden, onze 17 commissies hebben zo allemaal hun eigen belangen bij de club.

Voor starters en gevorderden

Naast dat er zowel op top als op recreatieniveau gehockeyd wordt, zijn er ook 3 startersgroepen. Met 9 Herenteams, 17 Damesteams en 3 startersgroepen is er voor iedereen wat wils! Er wordt niet alleen fanatiek gehockeyd, maar ook drinken we graag een biertje met elkaar in onze clubkroeg, De Vrienden.

U.S.H.C. open, toegangkelijk en gezellige vereniging

De U.S.H.C. is een erg open, toegankelijke en gezellige vereniging! Jij als lid kunt zelf bepalen hoe actief je wilt zijn, en wat jij wilt bijdragen aan onze vereniging.

Lid worden bij U.S.H.C.

De inschrijvingen gaan open op 1 mei, maar tijdens de UIT hebben we nog een aantal plekken beschikbaar voor de enthousiaste studenten hockeyer! Kom dus langs ons standje op Olympos, en schrijf je in!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Heb je een brandende vraag of ben je gewoon nieuwsgierig? Mail gerust of laat een berichtje achter op onze facebookpagina!

Contact Utrechtse Studenten Hockey Club

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT

www.ushc.nl
bestuur@ushc.nl

Lees ook

studentenverenigingen utrecht
studeren
Abonneren op