U bent hier

Unitas S.R.

Jouw thuishaven in een nieuwe stad!

Tijdens de UIT-week maak je kennis met Unitas S.R. een traditionele studentenvereniging waar je het echte studentenleven gaat ervaren. Er is hier altijd wat te doen en geen dag is hetzelfde. Pak de kans om je te ontplooien binnen een van onze vele (sub-)besturen en commissies, maak vrienden voor het leven en waan je in een speeltuin waar alles mogelijk is. Unitas S.R: alles in één!

In je eerste jaar vorm je een jaarclub en kan je je aansluiten bij een dispuut en/of gaan wonen in een Unitas-huis. Daarnaast kent Unitas vele ontspannings- en studieverenigingen en sportteams. Dus of je nou houdt van toneelspelen, zeilen of hockeyen, binnen Unitas zijn er genoeg groeperingen waar jij je bij kunt aan sluiten. In je eerste jaar kun je het zo druk maken als je zelf wilt, maar als je liever in een ander jaar van je lidmaatschap actief wilt worden, kan dat ook. Kortom, het lidmaatschap bij Unitas biedt je de mogelijkheid om in korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen en dé plek om te ontspannen naast je studie.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij Unitas S.R.? Lees dan ook het interview met Unitas S.R.!

Inschrijven & UIT

Wil jij Unitas S.R. leren kennen en een kijkje nemen in ons pand? Dat kan! Tijdens de UIT kun je naast chillen op ons heerlijke terras, waar al onze leden natuurlijk aan het al bijpratend aan het genieten zijn van hun laatste weekjes vakantie, ook een rondleiding krijgen binnen de muren van Symposion. 's Avonds barsten de grote feesten los met onder andere een Schuimparty, een Vroeghborrel en artiesten als Yung Felix, de Tante Joke Karaokeband en Josylvio!

Contact Unitas S.R.

Lucasbolwerk 8
3512 EG Utrecht

senaat@usr.nl
www.usr.nl

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op