U bent hier

UMTC

Studentenverening UMTC is een kleinschalige en traditionele gezelligheidsvereniging en verrijkt sinds 1949 dekleurige Utrechtse studentenwereld. Zij is een open en warm thuis voor de ruim 350 leden die drie avonden in de week te vinden zijn in Sociëteit Borghaerts aan de Voorstraat. Wat deze vereniging onderscheidt van andere verenigingen zit voornamelijk in haar kleinschalige karakter, gestoken in een studentikoos jasje.

UMTC is als een tweede huiskamer

Vele leden zullen UMTC beschrijven als een tweede huiskamer waar alle leden elkaar kennen waardoor er een intieme sfeer ontstaat. De Sociëteit is als een bruin café waar warmte en openheid je in de deurpost tegemoet komen. Er is een sterke band tussen de leden onderling, maar ook met haar vereniging. Veel leden zijn dicht betrokken bij de vereniging en houden deze draaiende door actief te zijn in commissies, genootschappen en besturen.

Jaarclubcultuur van UMTC

Het fundament van UMTC is haar jaarclubcultuur. Vrijwel alle eerstejaars komen in een jaarclub terecht waarmee ze een vriendengroep creëren die hun studententijd ver overstijgt. Bovendien kent UMTC disputen (verticale verbanden van allerlei jaarlichtingen) die ook buiten de vereniging veel voor elkaar betekenen.

De ideale mix van feesten, tradities en activiteiten

Elk lid is gelijk, voelt zich welkom en gesteund, en ervaart zijn of haar studentenleven op een bijzondere manier. In een wereld vol tradities, feesten en een grote verscheidenheid aan andere activiteiten waant een UMTC'er zich in een ideale mix. Leden zijn uit alle windstreken en zeer divers in karakter en verschijning maar horen allemaal bij een prachtige vereniging die jou biedt waar je behoefte aan hebt. Al is dat het ontmoeten van nieuwe vrienden, het vinden van hulp bij je studie of een borrel om de tentamenstress te vergeten, UMTC biedt het jou!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van UMTC? Lees dan ook het interview met UMTC!

Contact UMTC

www.umtc.nl
senaat@umtc.nl

 

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op